Bestelinfo

Prints

Ik ben gespecialiseerd in zakelijke-, portret- en landschapsfotografie. Daarnaast trek ik er graag op uit in stad en land (street/urban fotografie).

In de online te bekijken fotogalerijen bied ik gesigneerde archiefafdrukken aan in alle formaten, ook op grote schaal. Daarbij krijg je, indien gewenst, advies en hulp bij het inlijsten, hulp bij ontwerp en maatvoering, en kunnen samen de beste afdrukken voor jouw ruimte of project uitzoeken.

Interesse? Vul het formulier onderaan deze pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij elke stap van het grootste belang, ook bij mijn camera-apparatuur, fotografie technieken, locatie scouting en nabewerking. Het doel is altijd dat de print er zo mooi mogelijk uitziet.

Elke foto wordt gedrukt op archiefpapier van topkwaliteit. Elke print is ondertekend en gedateerd en wordt geleverd met een ondertekend certificaat van echtheid. Er wordt alleen gebruik gemaakt van archiefmateriaal van hoge kwaliteit.

Bestellen

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in een print. Als je al weet wat je wilt, vermeld dan de naam van de afdruk, de maat en je verzendadres. Als je het nog niet goed weet, of als je vragen hebt, geef het dan aan. Ik help je graag verder. Na ontvangst van het formulier, neem ik contact met je op over de prijs en verzending.

    Copyrighted Ewald Zomer