Ewald Zomer – fotograaf Woerden

Behind the lens, a photo is one doorstep away.

Elke keer wanneer ik mijn fototas inpak voor een reportage dan wel voor eigen werk, bekruipt mij altijd weer zo’n overweldigend gevoel van spanning en nieuwsgierigheid. Fotografie is mijn passie, nadat ik mijn eerste cursus bij Dies Groot (professioneel fotograaf te Woerden) had gehad, wilde ik meer. Vervolgcursus, workshop portretfotografie, Photoshop en cursus creatieve fotografie liggen achter me.

 

Inmiddels ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zodat ik ook zakelijk iets voor je kan betekenen, met name voor in- en exterieur fotografie, bedrijfsfotografie, product- of portret fotografie.

Dus mocht je content nodig hebben voor flyers, brochures, website etc. dan kan je met mij contact opnemen. Zie ook mijn portfolio zakelijk.

Graag tot ziens!

Referenties:

 • Interieur foto-opdracht, Restaurant Bistronoom te Woerden.
 • Team / portretfotografie, 360Talent te Zoetermeer.
 • Expositie “Zwerfafval zkt rechtmatige eigenaar” in bibliotheek Woerden.
 • Fotoshoot i.o.v. Dros Lighting aangaande interieur, specifiek op lichtinstallatie.
 • Fotoreportage i.o.v. Hulskamp Audiovisueel, Grand Depart Tour de France 2015.
 • Food fotoshoot bij koffie/theehuis ‘t Huys te Montfoort. 
 • Fotoshoot team / portretfotografie i.o.v. RS Vision B.V te Rotterdam.
 • Fotosessie in kasteel “de Haar” te Haarzuilens voor Wiki loves Monuments.
 • Product fotografie voor de website van Studio Aagje.


Publicaties:

 • Winnaar thema “Stad en Straat” – Canon Grand Prix 2017 i.s.m. Focus, publicatie editie 7/8 juli/augustus 2017 en finalist, publicatie van de eindopdracht “Energy” te zien in Focus editie 12 Dec 2017.
 • Foto’s Grand Depart i.o.v. Hulskamp Audiovisueel, gepubliceerd in AV&Entertainment september 2015.
 • Genomineerd voor de CEWE Photo Awards 2014 met als thema “Made in Holland”.
 • Expositie met drie foto’s, thema “Met eigen ogen” in de gewelven van het Kasteel Woerden.
 • PZC (Provinciaalse Zeeuwse Courant) 30-11-13, 1e Regioprijs en 1e in het overall klassement.
 • Bij eerste 10 van de Focus Landschap fotowedstrijd november 2012 (>6000 deelnemers).


Fotoboeken:
  

 • ME (2012)

Copyrighted Ewald Zomer